Rólunk

A Holsters HPE Poland cég története egészen 1924-ig nyúlik vissza. Családi cégről lévén szó, a tudás és a tapasztalat generációról generációra száll. Jelenlegi formájában a cég 1990 óta létezik, fő profilja taktikai és egyéb felszerelések gyártása a különféle rendvédelmi szervezetek (rendőrség, katonaság, és egyéb speciális egységek) részére.

A világ vezető kutatóintézeteivel és a legmodernebb alapanyagok gyártóival ápolt kapcsolatainknak köszönhetően ügyfeleink részére mindig a legkorszerűbb termékeket tudjuk biztosítani.

székház
HPE székház

A fentiek mellett cégünk Európában az egyik legnagyobb paprika spray gyártónak számít. A Hi-max önvédelmi paprika spray termékeink - amellett, hogy a lengyel rendőrség rendszeresített felszerelései - több európai országban vannak forgalomban. A jelenleg kapható legerősebb, Predator márkanéven futó paprika spray termékeket is mi gyártjuk.

Több mint 20 éve látjuk el a különféle rendvédelmi szervezeteket paprika spray-vel, fegyver- és egyéb tokokkal, kézibilinncsekkel és kényszerítő eszközökkel. Néhány termékünk a civilek számára is elérhető, ezek minősége pedig - köszönhetően annak, hogy termékeink megfelelnek a legszigorúbb katonai szabványoknak is - általában jóval magasabb, mint a többi, a civilek számára forgalmazott terméké.

gyártás

Küldetésünk:

  • ügyfeleink igényeinek teljeskörű kielégítése
  • ügyfeleink bizalmának elnyerése és megtartása
  • kiváló minőségű, megbízható termékek gyártása

A Holsters HPE Poland cég kizárólagos képviseletét Magyarországon az Audaxtrade 2000 Kft. látja el.